Goede voornemens

Het is bijna 2 jaar geleden dat ik het laatste artikel op deze blog schreef. Jammer, want schrijven heb ik altijd graag gedaan en doe ik eigenlijk nog steeds graag. Daarom wil ik deze blog weer 'nieuw leven inblazen'.

Er staat het komende jaar veel te gebeuren dus onderwerpen genoeg om over te schrijven. Zo wonen we alweer enige tijd in ons Aardehuis en ga ik in de komende maanden de tuin voor het huis aanpakken. In dit hele ontwerp proces wil ik jullie meenemen.

Ook wil ik mijn bijenhouderij meer gaan professionaliseren, ga ik samen met 2 collega's de permacultuur productietuin in Zutphen naar een hoger plan tillen, ga ik voor het Permacultuur Centrum NL weer een aantal praktijklessen geven en staan er een aantal lezingen op het programma.

Verwacht hier niet wekelijks een nieuw artikel, maar enkele keren per maand moet toch gaan lukken. Zijn er onderwerpen waar je graag meer over zou willen weten of die je hier mist? Laat het me weten in de comments onder dit bericht, per mail naar jan[at]wereldwijdweb.com of via Twitter: @Wereldwijdweb.

Dit artikel is geschreven door Jan Schenk. Als ZZP-er houdt Jan zich bezig met projecten op het gebied van Duurzaamheid & Samenleving.

Jan Zondag 03 Januari 2016 - 1:56 pm | | toekomst

vijf reacties

Gerrit

Jan,
Leuk dat je weer te volgen bent. Ik vind het jammer om dan na het aanklikken van de aardehuis link op de algemene site te komen. Had eigenlijk gehoopt dat hier jullie interieur foto’s zouden staan. Het is toch jouw blog?
Verder de beste wensen voor het komend jaar.
Groet,
Gerrit

Gerrit, - 03-01-’16 15:42
Koen

Hallo jan,

Leuk om al je verhalen te volgen. Doet me goed :)
Ook de beste wensen nog ondanks ik dit al gezegd heb ;)

Mvg,

Koen, - 03-01-’16 15:55
Hans Waltman

Hoi Jan, Ik ga je blog zeker volgen. Ben benieuwd. Succes en alle goeds in 2016! Hans

Hans Waltman, - 03-01-’16 17:10
Nicoline Bres

prachtige plannen Jan, heel veel succes met alles !

Nicoline Bres, - 03-01-’16 17:32
katharine

Hey! Dat is ook mijn goede voornemen voor 2016 – die van mij ligt ook zeker een jaar stil – misschien kunnen we elkaar aanmoedigen :-) De beste wensen voor 2016!

katharine, - 03-01-’16 17:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spam in reacties te voorkomen, is het nodig om deze simpele vraag te beantwoorden
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.